Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:

ASTRAL

432,00€
Απολαύστε χαλαρωτικό και ξεκούραστο ύπνο σε ένα στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια, που υποχωρούν μόνο στα σημεία που ασκείται πίεση από το σώμα. Ο εργονομικός σχεδιασμός βοηθάει τη σπονδυλική στήλη να..

BLISS

585,00€
Ανατομικό στρώμα με ελατήρια τύπου Pocket Spring για ανεξάρτητη στήριξη που υποχωρούν στα σημεία που ασκείται πίεση από το σώμα, ακολουθώντας πιστά τις καμπύλες του σώματος, βοηθώντας τη σπονδυλικ..

COMFORT

1.094,00€
Η νέα έκδοση της σειράς Pillow Top. Μια πιστή εφαρμογή, που ακολουθεί το βασικό σχεδιασμό και τη σχεδιαστική αντίληψη της σειράς και τις standard προδιαγραφές των υλικών. Μια ακόμα εξαιρετική και ..

DELUXE

1.210,00€
Παρουσιάζουμε το πρώτο στρώμα στη Ελλάδα με ενσωματωμένο ανώστρωμα με φερμουάρ. Πλούσια υλικά, εργονομικός σχεδιασμός και δυνατότητα να αντικαταστήσετε μόνο το ανώστρωμα σε περίπτωση που θελήσετε ..

ELITE LATEX

671,00€
Ανατομικό στρώμα κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από φυσικά υλικά. Η κυψελωτή επιφάνεια από καουτσούκ προσφέρει σωστό αερισμό και ιδανική ελαστικότητα και σας εξασφαλίζει υγιεινό και ξεκούραστο ύπνο,..

ELITE STROM - PRIVILAGE PLUS

922,00€
Η ανεξάρτητη συμπεριφορά και ο μεγάλος αριθμός των ελατηρίων που το συγκροτεί, εξασφαλίζει την απόλυτη στήριξη και ξεκούραση του σώματος, χωρίς όμως να επιτρέπει την μετάδοση της κίνησης. Παράλληλ..

EXCELLENCE

740,00€
Ανατομικό στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια και 5 ζώνες σκληρότητας. Προσφέρει στο σώμα σωστή στήριξη ακόμα και στα πιο κυρτά σημεία, ενώ με τις 5 ζώνες σκληρότητας εξασφαλίζει απόλυτη εφαρμογή και αν..

FELICITY

374,00€
Το νέο ανατομικό στρώμα Felicity μιας πλευράς, είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με αμερικάνικα πρότυπα, και δεν χρειάζεται να το γυρίζει ο χρήστης για τη συντήρησή του. Τα ελατήρια τύπου Cosiflex που..

GALAXY

227,00€
Αποδίδει άριστα ως ανατομικό στρώμα χάρη στα προηγμένα ελατήρια Cosiflex και στον εργονομικό του σχεδιασμό με άριστης ποιότητας υλικά, προσφέροντας μια εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής.Εξωτερικό..

PHYSICAL

258,00€
Ανατομικό στρώμα κλασικής κατασκευής με μεγάλη περιεκτικότητα σε αριθμό ελατηρίων τεχνολογίας Cosiflex. Προσφέρει πολύ καλή στήριξη στο σώμα και είναι ιδανικό για άτομα που έχουν ανάγκη από ένα σκ..

RELAX

585,00€
Ανατομικό στρώμα με εργονομικό σχεδιασμό με ανεξάρτητα ελατήρια που σας προσφέρουν πολλαπλά σημεία στήριξης έτσι ώστε να κοιμάστε πιο ξεκούραστα, χαλαρώνοντας τη σπονδυλική σας στήλη και όλο σας τ..

TEMPTATION

1.268,00€
Μοναδικό πρωτοποριακό ανατομικό στρώμα, που συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του καινοτόμου υλικού Tempur που δημιούργησε η NASA, με την υψηλή τεχνολογία της elite strom.Εξωτερικό ύφασμα knitte..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)