Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:

Barcelona

0,00€
Το κομψό κεφαλάρι του, του προσδίδει μια extra δόση ρομαντισμού η οποία διαχέεται στο χώρο. Το κρεβάτι «Barcelona» δεν είναι ένα ακόμα έπιπλο. Έχει τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα και αποπνέε..

Bristol

0,00€
Το κρεβάτι «Bristol» αποπνέει μια φινέτσα και μία κλάση άλλης εποχής. Κι όμως, ενώ έχει καταφέρει να διατηρήσει αυτή την αίσθηση, έχει καταφέρει επίσης να ενσωματώσει και πολλά στοιχεία από το μ..

Brooklyn

0,00€
Το κρεβάτι «Brooklyn» έχει σχεδιαστεί για όσους αγαπούν το λιτό, αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρον design. Οι «καθαρές» γραμμές του, η… «αψεγάδιαστη» όψη του και ο εξονυχιστικά προσεγμένος σχεδ..

Casablanca

0,00€
Το συγκεκριμένο κρεβάτι έχει δημιουργηθεί για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς τόσο στο θέμα της άνεσης και του ύπνου, όσο και του design. Το κρεβάτι «Casablanca» κυριαρχε..

Irida

0,00€
Μπορεί να μην ξεχωρίζει για το εξεζητημένο design του, τα «κρυφά» χαρακτηριστικά του όμως σίγουρα θα αποζημιώσουν όσους το επιλέξουν. Πρόκειται για ένα κρεβάτι το οποίο έχει τη δύναμη να «γεμ..

Kansas

0,00€
Αναζητάτε ένα κρεβάτι το οποίο θα μπορέσει να συμβαδίσει με οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης; Τότε, το «Kansas» αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσατε να κάνετε. Σχεδιασμένο σε απλή..

Livorno

590,00€
Όσα χρόνια κι αν περάσουν, πάντα θα υπάρχει κάποιος σε ένα σπίτι που θα διαλέγει ένα κρεβάτι στο σχέδιο του «Livorno». Απλό, λιτό και βολικό. Ταιριάζει σε οποιοδήποτε χώρο, συμβαδίζει με οποιαδήποτε..

London

0,00€
Αγαπάτε τις κλασικές γραμμές, αλλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε και στη φρεσκάδα του «νέου»; Τότε, το κρεβάτι «London» είναι αυτό που ζητάτε! Με έναν μαγικό τρόπο, το all time classic συ..

Malta

0,00€
Τι είναι αυτό που κάνει ένα κρεβάτι «Malta» συνώνυμο της άνεσης; Μα φυσικά το ξεχωριστό κεφαλάρι το οποίο, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες τεχνικές προδιαγραφές του, συνθέτει το ιδανικό μέρος γ..

Monaco

0,00€
Κλασικό σχέδιο το οποίο πραγματικά μπορεί να «παντρευτεί» με αμέτρητα στυλ διακόσμησης και να ακολουθήσει ακόμα και τις πιο προχωρημένες τάσεις από τον κόσμο του interior design. Το συγκεκριμένο ..

Napoli

0,00€
Θέλετε να αλλάξετε το χώρο του υπνοδωματίου σας, δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό; Επενδύστε σε ένα κρεβάτι «Napoli» το οποίο συνδυάζει τον κομψό αέρα του μοντέρνου με τη φινέτσα του διαχρονικού. Πρό..

Parma

0,00€
Πρόκειται για μια απλή, αλλά ταυτόχρονα αξιόπιστη λύση, η οποία σας βγάζει από διλήμματα τύπου «τι στυλ να διαλέξω;» «θα ταιριάζει με την διακόσμηση του χώρου μου;»… Το κρεβάτι «Parma» έχει ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 16 (2 Σελ.)